Daftar Ejen OCOC

Cikpuan telah buat keputusan yang tepat memilih untuk bersama memandaikan anak-anak kita dengan bersedia untuk menjadi Ejen Produk Premium Coco OCOC.OCOC bermula dari 2012 lagi. Asalnya produk ini digunakan oleh Dr Rizal Abu Bakar (Brain Expert) kepada anak anaknya sahaja. Dicipta sebagai tanda KASIH SAYANG seorang ayah kepada anak anaknya.Sehinggalah pada Julai 2018, Dr Rizal buat keputusan untuk MERAKYATKAN OCOC kepada seluruh rakyat Malaysia.Membantu lebih ramai Ibubapa yang mahu melihat anak anak mereka mempunyai OTAK yang lebih HEBAT.

INSENTIF & REWARD DARI BRAIN STORY

Coco OCOC adalah produk PREMIUM yang menggunakan bahan-bahan SEMULAJADI dan merupakan produk yang mendapat belian ulangan yang tinggi. Pihak Brain Story Sdn Bhd amat titik beratkan dari segi Pembangunan Ejen.Para ejen akan diberikan pendedahan serta Pelatihan yang berterusan bagi memastikan ejen ejen Coco OCOC menyebarkan KEBAIKAN OCOC di seluruh Malaysia dan InsyaAllah hingga ke luar negara.

Bagaimana mahu jadi Ejen OCOC

Apabila mendaftar sebagai Ejen OCOC, Cikpuan akan mendapat:

  • Akses kepada Website Ejen
  • Akses kepada Bahan-Bahan Promosi seperti video, copywriting
  • Akses kepada training special OCOC
  • Akses kepada landing page untuk jualan
  • Akses kepada Support Group OCOC
  • Nama dan no whatsapp Cikpuan akan ditambah ke dalam website rasmi OCOC
  • 23 kotak Coco OCOC Smart Students

Bahkan Cikpuan juga berpeluang untuk menyertai training dan program latihan kendalian Dr Rizal sendiri.

Daftar Ejen OCOC Sekarang

coco ococ baru

Untuk mendaftar sebagai Ejen OCOC, Cikpuan hanya perlu membuat yuran pendaftaran sebanyak RM2000 RM1035 dan Cikpuan akan dapat akses kepada semua marketing tools OCOC.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talian hotline kami di +6013-628 1828

TOP