Penghantaran Percuma Serendah Belian RM100 sahaja!

Ococ Logo.svg
Leaves.svg
Were.svg
(11 customer reviews)
11+ Trusted Reviews

Family Pack Vegan

Setiap belian Family Pack Vegan didatangkan dengan 30 sachet.

Istimewanya minuman ini hanya berasaskan tumbuhan sahaja. Rasa berlemak santan persis cendol sesuai dengan citarasa masyarakat Malaysia. Dan ia menggabungkan santan, gingko biloba, gula kelapa dan dark chocolate 70%.

RM195.00

SPESIFIKASI PRODUK

24 in stock

SESUAI UNTUK

Vegetarian

Pesakit Diabetes

Semua Peringkat Umur

Sarapan Pagi

Lactose Intolerance

5/5
6,101+ Pelanggan Berpuas Hati

KELEBIHAN VEGAN DARK CHOCOLATE OCOC

Keaslian Bahan
Bahan Premium

100% bernutrisi tinggi, sedap dan mudah disediakan.

Hanya bahan berkualiti tinggi dan premium digunakan. Setiap bahan diuji keasliannya di makmal Unipeq, UKM. Bukan tu je, Vegan Dark Chocolate 100% bebas dari bahan pengawet, perasa tambahan dan gula putih. Anda berhak dapat minuman yang berkualiti dan bernutrisi.

Ukm.png
Serbuk Coco.jpg
Coco Icon.svg

4 Bahan Premium.

Vegan Dark Chocolate diperbuat daripada 4 bahan premium khas untuk anda.

Santan dari Belanda, Dark Chocolate 70%, Ginkgo Biloba, Gula Kelapa merupakan bahan-bahan terpilih yang lazat dan berkualiti.

Plant Icon.svg

100% Plant Based.

Minuman ini diperbuat 100% daripada tumbuh-tumbuhan dan tidak dicampur bahan binatang.

Jadi ia memang sesuai untuk vegan dan vegetarian diet. Susu ternakan digantikan dengan santan premium diimport dari Belanda.

Kopi Cawan.jpg
KELEBIHAN VEGAN DARK CHOCOLATE OCOC

Enak Dihidang Panas Mahupun Sejuk.

Dengan hanya 3 langkah mudah, anda boleh menikmati rasa dark chocolate sebenar. Memang sesuai untuk peminat tegar dark chocolate.

Boleh campur ais jika nak rasa yang lebih segar. Boleh blend buat yang gemar smoothie. Atau minum panas-panas. Vegan Dark Chocolate memang senang disediakan mengikut cita rasa anda.

Cocoleaf Left.png
KHASIAT SAINTIFIK #1

Bantu Tidur Lebih Nyenyak.

Bahan yang terdapat dalam dark chocolate ialah L-Tryptophan. L-Tryptophan sangat membantu tidur. Ia akan bantu tubuh tukarkan pada serotonin. Serotonin ini akan bertukar ke melatonin – hormon tidur. Untuk nikmati rasa segar bila bangun pagi dan tidur yang nyenyak, anda perlu melatonin yang mencukupi.

Sebab itu, minumuan ini dirumus Dark Chocolate 70%. Untuk bantu anda dapat tidur yang berkualiti.

Tidur Biru.jpg
Timbang Berat.jpg
KHASIAT SAINTIFIK #2

Bantu naikkan metabolisme tubuh.

Dalam santan ada banyak bahan power. Antara bahan superpowernya ialah Medium Chain Triglycerides atau MCT. MCT ni dapat naikkan metabolisme tubuh. Boosting fungsi Thyroid. Bila Thyroid terjaga, fungsi fat burning pun mula berlaku. Dasyat kan?

Bukan setakat tu je, santan juga bantu hilangkan craving dan naikkan energi. Sebab itulah kami pastikan santan yang diguna berkualiti tinggi.

KHASIAT SAINTIFIK #3

Sesuai Untuk Pesakit Diabetes.

Dalam Vegan Dark Chocolate, tiada gula putih langsung. Sebaliknya, ia menggunakan dua bahan mesra kencing manis: Santan dan Gula Kelapa. Gula kelapa mempunyai Indeks Glisemik (GI) dan kandungan fruktosa yang lebih rendah berbanding gula putih.

Gula kelapa mengandungi inulin. Ia adalah antioksida yang bantu kurangkan risiko kenaikan gula dalam darah secara mendadak. Lemak dari santan juga stabilkan gula dalam darah. Minuman Kombo Vegan boleh dinikmati tanpa risau gula dalam darah naik secara mendadak.

Darah Tinggi.jpg
Anak Belajar.jpg
KHASIAT SAINTIFIK #4

Bantu bina fokus.

Nak powerkan memori dan tingkatkan fokus? Apabila ambil hidangan bergula, sel otak pusat memori (hippocampus) akan sakit dan mati. Flavonoids pada dos yang betul akan tumbuhkan semula sel otak bahagian memori. Minuman ini ada flavonoids pada sukatan yang tepat. Jumlah flavonoids yang tepat masuk dan berkumpul di hippocampus.

Bila semua ini berlaku, barulah anda akan dapat fokus semasa bekerja. Lebih menarik lagi, anak anda akan rasa lebih yakin semasa belajar.

Coco Right.png
BANTUAN

Soalan Lazim Ditanya

Anda ada soalan? Kami ada jawapannya.

Bezanya adalah dari jumlah sachet. Kombo Vegan ada 30 sachet, Vegan OCOC ada 10 sachet sahaja.

Bezanya adalah dari segi bahan utama. Vegan terdiri daripada campuran coklat gelap, gula kelapa, ginko biloba dan santan. Manakala, Family Pack Coco pula gabungan coklat gelap, gula kelapa, ginko biloba dan susu kambing.

Bezanya adalah dari jumlah sachet dan bahan. Family Pack Vegan ada 30 sachet yang diperbuat dari campuran coklat gelap, gula kelapa, ginko biloba dan santan. Manakala Coco ococ pula 10 sachet sahaja yang diperbuat dari campuran coklat gelap, gula kelapa, ginko biloba dan susu kambing.

Tidak dicadangkan untuk bayi berusia bawah 2 tahun. Untuk 2 tahun ke atas, perlu bancuh 1/3 dari sachet sahaja.

Sesuai dari usia 3 tahun ke atas (hingga warga emas).

Ya, penghidap diabetes sesuai minum Family Pack Vegan kerana campuran gula kelapa yang menstabilkan paras gula dalam darah.

Ya, kerana  Vegan OCOC adalah minuman bebas 6P (pengawet, pewarna, proses food, nasi putih, gula putih, tepung putih)

Dicadangkan minum pada waktu sarapan.

Dicadangkan 1-2 sachet sehari.

Simpan dalam suhu bilik, jauhi dari sinaran matahari secara terus dan kawasan lembab.

Dari 3 tahun dan ke atas, boleh minum 1 sachet lengkap dalam setiap bancuhan.

Berat untuk setiap sachet adalah 32g

Harga sekotak kombo vegan adalah RM195 belum termasuk postage

Tuangkan air panas 165ml ke dalam serbuk OCOC, kacau rata & sedia diminum

Review & Testimonial

Reviews (11)

5.00/5
11 reviews for Family Pack Vegan
Add a review

5
100%
11
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
  • Sort:
  • Newest
  • Oldest
  • Highest ratings
  • Lowest ratings
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Khas Untuk Anda

Family Pack Vegan

RM195.00

24 in stock

SHOPPING BAG 0
Best Seller
Kategori
Produk